tiistai 7. lokakuuta 2014

Piirrustustarvikeostoksilla

Tänään olin "pakotettu" ostoksille, sillä piti ostaa tarvittavat välineet kurssia varten, joka alkaa ylihuomenna. Tarvittavat välineet tarkoittivat siis luonnoslehtiötä ja lyijykyniä sekä mustia tusseja. Suuntasin siis tietysti (helppo ja tylsä ratkaisu) Stockan Akateemiseen.

Juuri loppuneen kurssin jälkeen odotukset tällekin kurssille ovat kovat. Oli nimittäin sen verran mahtava kurssi. Koulu ei ole ollut näin hauskaa koskaan - koskaan.


Kuinka moni muutenkaan tykkää kirjoittaa blogiin näin paljon kouluhommista? Minä… Hahaha. Olen vain luonteeltani jonkinlainen elinikäinen oppija, joka janoaa tietää koko ajan lisää ja oppia uutta. Kuitenkaan kärsivällisyys ei riitä liian useaan kurssin hoitamiseen samanaikaisesti.



Jännityksellä odotan, miten seuraava kurssi tulee sujumaan omalla kohdallani. Pidin lapsena piirtämisestä todella paljon ja graafinen suunnittelukin kiinnostaa. En kuitenkaan ole koskaan harrastanut kumpaakaan tai ollut minkäännäköisessä kuvataideharrastuksessa. Urheilun lisäksi harrastin ainoastaan musiikkia. Nyt olen etsinytkin jo Helsingin-seudulta jotakin piirrustuskurssia ja tulevaisuudessa olisi mukava oppia maalaamaan. Koskaan ei ole liian vanha aloittamaan uusia harrastuksia, varsinkaan näin nuorena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti