sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun viimeinen

En pysy nykyään enää päivissä mukana, hyvä kun edes kuukausissa. Tänään on elokuun viimeinen ja huomenna alkaa syyskuun ensimmäinen, mikä tarkoittaa syksyn todellista alkua ja opiskelujen jatkumista.

Kaunis kesä, kiitos kun annoit minun rentoutua ja nauttia täysin rinnoin. Olen valmis ottamaan vastaan syksyn ja kaiken uuden sekä vanhan, mitä se tuo tullessaan. Uuden opiskeluvuoden, projekteja, toivottavasti myöhemmin syksystä töitäkin.

Tämä rapujuhlien jälkeinen sunnuntai on ollut hyvä. Työpöydän olemassaolo oli ehtinyt kesän aikana jo unohtua, mutta sekin on nyt siivottu ja olen asettunut sen ääreen ensimmäistä kertaa kevään loppumisen jälkeen. Sopivan organisoituna arki sujuu paremmin, ja sitä onkin lähdetty nyt rakentamaan spontaanin ja leppoisan kesän jälkeen. Kalenterini yksikään sivu tämän vuoden puolella ei näytä todellakaan alla olevalta. Kuva on otettu jo aikaa sitten niin kuin joku tarkkasilmäinen voikin päätellä.




Tähän hetkeen ja fiilikseen sopii täydellisesti Eva & Manu -artistiparin tuore albumi Cinnamon Hearts. Lähetän miljoona tykkäystä ja sydäntä niin albumille kuin parin tarinallekin. He ovat ranskalais-suomalainen pariskunta, lähteneet kiertämään aikoinaan Eurooppaa ja tekemään kappaleita. Matkan aikana he ovat päässeet solmimaan levytyssopimuksen, ja ovat julkaisseet tähän mennessä tietääkseni kaksi albumia.

Kahvikuppi vieressä, kirjoituksen virratessa ja rauhallista musiikkia kuunnellen on hyvä ottaa vastaan huomenna alkava syksy, syyskuu ja alkava viikko, joka aloittaa jälleen opiskelut ja työnteon.

Toivotan rauhallista sunnuntaita jokaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti