keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syysflunssa syyskuun ekana

Sieltähän se tuli. Syyskuun ensimmäinen alkoi ja silloin alkoi myös kipeys. Tällä hetkellä makaan sohvalla ja yritän juoda kaikki maailman rohdot, jotta parannun huomiseksi. Paljon huonompaa paikkaa sairastua ei nyt voisi olla, vaikka harvoin hyvää tilaa sille löytyykään.

Juuri kun olen täynnä energiaa aloittamaan koulun. Suoritan tänä keväänä sivuaineen toiseen yliopistoon, joten aivan uudenlaiset kurssit ja erilainen opetus odottaa. Läsnäolopakollista opetusta on kaksi päivää viikossa klo 9-16, ja tämän olisi tarkoitus alkaa huomenna. Arvaattekin, etten ole kovin mielissäni tämänhetkisestä terveydentilastani. Inhottavinta olisi juuri olla pois ensimmäinen päivä - ja kun joka päivä tehdään niin paljon, ei vain kuunnella luentoja vaan myös erityisesti tehdään - niin jälkeen jää helposti.


Yllä oleva vihko on löytö Kööpenhaminan Urban Outfittersista. Kansi rokkaa ja oikein hohkaa inspiraatiota, mitä tulen syksynä tarvitsemaan enemmän kuin opinnoissa tähän mennessä (mikä on ihanaa!). Ja yksinkertaisesti, en tiedä mikä siinä on, mutta kissat ovat niin cooleja…

Puhtia siis riittäisi, mutta nyt joudun tyytymään korkeintaan tähän:
Sohvalla makaamiseen ja kirjan lukemiseen tai Netflix-sarjojen tuijotukseen. Mutta sohva on linnani ja asenteeni on "lepää mutta taistele". Nyt otetaan kovat aseet käyttöön, ja aion tehdä ihmeparantumisen huomiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti