maanantai 29. syyskuuta 2014

Työpöydällä

Työpöydällä on tällä hetkellä ihan hyvin työnsarkaa. Joka aamu herään mielelläni suhteellisen ajoissa ja aloitan päivän keittämällä aamupuuroa ja kahvia. Sitten voikin siirtyä työpöydän ääreen tekemään hommia aamupäiväksi. Alla olevan kuvan Finnish Design Yearbook ei tosin liity mihinkään työhön tai kouluun liittyvään sanaan. Valitettavasti? ;-) Pöydälläni lepäävä opus on uusin vuosikirja vuosimallia 2014-2015, ja kyseessä on siis tuore katsaus suomalaiseen muotoiluun.



Kirjasta voisi valehtelematta kuvata joka sivun, ja olen lukenut kirjan läpikotaisin teksteineen. Erittäin kiinnostava teos ja todella mukaansa tempaavia haastatteluja liittyen designiin. Raikas ulkonäkö myös miellyttää minua, ja kirja onkin päässyt kunniapaikalle kirjahyllyssä.

Seuraan design-alaan liittyviä uutisia ahkerasti ja toivon pääseväni tulevaisuudessa työskentelemään alan parissa - se millä tavoin, ei ole vielä ollenkaan selvä.

Olen ylpeä Suomi-muodista ja tällä viikolla sydäntä on lämmittänyt muun muassa se, että suomalaisten lahjakkaiden muotisuunnittelijoiden upeita mallistoja on ollut Pariisin muotiviikoilla esiteltävänä, ks. http://arts.aalto.fi/en/current/news/view/2014-09-25/.

Nyt taidan poikkeuksellisesti nauttia varmaan vielä rauhallisesta aamusta hetken ja jatkaa Tove Janssonin elämänkerran lukemista. Mukavaa tiistaiaamua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti